1.Sportul – indiferent de anotimp, orice oportunitate de a face sport este benefică pentru copilul tău.

Sporturile de iarnă sunt solicitante dar pline cu adrenalină, provocări și mai ales satisfacția reușitei.Indiferent de nivelul de schi sau de snowboard, instructorii profesioniști sunt pregătiți pentru fiecare copil în parte.De la căratul echipamentului, până la deplasarea pe pârtie și sportul în sine, corpul este solicitat și bineînțeles se dezvoltă.

2.Socializare și noi prieteni

În taberele de schi și snowboard elevii participanți sunt din mai multe colțuri ale țării, iar activitățile nonformale care au loc după lecțiile de schi sunt în echipă, motiv pentru care copiii sunt ‘’forțați’’ de împrejurimi să socializeze, să se cunoască și bineînțeles să se susțină pe pârtie.Împărțirea camerei cu alți elevi dezvoltă prietenii și crează amintiri prețioase.

3.Dezvoltarea independenței– micile detalii vor contribui la dezvoltarea responsabilității asupra propriei persoane, dar și față de cei din jur.

Copilul își va despacheta și împacheta bagajul singur, va împărți camera cu alți elevi, se va trezi și pregăti pentru fiecare zi și va respecta alături de ceilalți elevi un program zilnic.Chiar dacă face aceste lucruri deja acasă, într-un colectv nou va fi mai atent și mai organizat.

4.Autocunoaștere și depășirea limitelor – tabăra înseamnă mai mult decât distracție și jocuri.Taberele de schi și snowboard oferă copiilor și ateliere practice, sesiuni de dezbateri pentru a se autodescoperi și să găsească în ei noi pasiuni și abilități.

Provocările de pe pârtie și adrenalina îi vor ajuta să își depășească limitele, să își învingă fricile și să își dorească mai mult.

5.Recreere și timp în natură – taberele de schi și snowboard sunt bineînțeles la munte, la cote înalte unde parcurgem kilometrii întregi zilnic.

Aerul tare de munte, natura și view-urile de poveste în vor ajuta să se recreeze și să își dezvolte imunitatea.

Ai nevoie de ajutor?