Tabere de engleză cu nativi în România!

Taberele tematice în general selectează ‘’grupul țintă’’ și ne oferă surprize de nivel înalt de educație.

Copiii și adolescenții vin deja pregătiți din multe puncte de vedere și fac parcursul taberei să fie smooth și clar.Să socializezi cu nativi din Marea Britanie în România, la munte, în cadru relaxat de tabără, este cu adevărat o oportunitate.

Revenind la engleză, nu; NU stă nimeni în bancă și scoate caietul(nu că ar fi rău, dar nu este potrivit pentru vacanță), ci totul este practic.Activități, pronunție, jocuri, echipe și imaginație.

Pentru început, elevii vor fi împărțiți pe echipe, în funcție de nivelul de engleză.Acest lucru îl stabilesc profesorii și vorbitorii prin tehnicile lor.Ei vor face parte din aceeași echipă pe tot parcurul săptămânii, iar dacă vor simți nevoia de o schimbare pentru un nivel mai mic sau mare de engleză, o pot face fără probleme.

4 ore de activități nonformale pe zi cu profesori nativi care abordează teme actuale și moderne pentru adolescenții noștri: Debating, Presentations and Public Speaking, Life skills for teenagers, Global Issues and Universal Challenges, Young Leaders, etc.

În partea a doua a zilei treinerii noștri sunt pregătiți cu jocuri distractive și ateliere pentru vârsta lor.Drumețiile și excursiile fac parte din partea fun și ‘’liberă’’ a taberei și împletesc toată aventura într-o experiență inedită.Imaginează-ți cum e să exersezi engleza în natură, în aer tare de munte, să faci hiking, să te relaxezi și să te distrezi timp de o săptămână alături de vorbitori nativi în România.

Copilul nu trebuie să aibă un anumit nivel de limba engleză, dar cu siguranță va pleca cu unul stabilit de profesioniștii noștri.Ei vor vorbi în engleză și vor socializa cu ceilalți colegi, va fi ’’forțat’’ de împrejurimi să exerseze și să aibă curaj în exprimare, iar accentul britanicilor noștri îi vor molipsi.

Părinții și profesorii care s-au organizat din timp au prins loc în tabăra de la Rânca https://taberepeterra.com/tabara-ranca-3/ , dar partea bună este că am extins taberele de engleză cu nativi și în Lacu Roșu https://taberepeterra.com/tabara-lacu-rosu/

Anul acesta, ducem taberele mai departe de #TERRA🌏

Investește în educație!

Ai nevoie de ajutor?